ga naar startpagina

Aan de slag bij Thuis Op Straat

Vrijwilligers
Wilt u als vrijwilliger Thuis Op Straat helpen bij activiteiten en evenementen? Zo maar eens, of een vaste dag in de week, of tijdens vakanties? U bent zeer welkom! Neem contact op met de stad of het gebied van uw keuze om af te spreken wat u wanneer kunt doen bij TOS.

Stage
Als stagiair bij Thuis Op Straat leer je alle facetten van het werken op de pleinen, van voorbereiding van de activiteiten tot en met de nabespreking. En andersom leert TOS ook van de stagiairs.
Stagiairs werken, net als de medewerkers, volgens het TOS-concept. Dat betekent: respect voor iedereen. De basis is positieve aandacht, maar waar nodig zal TOS streng zijn en grenzen stellen.
Wil je stage lopen bij Thuis Op Straat? Neem dan contact op met de stad of het gebied van jouw keuze om de mogelijkheden te bespreken.

Jongerenbijbaan / Zakgeldbaan
Jongeren uit de wijk kunnen TOS helpen bij het uitvoeren van activiteiten, waarmee ze een leuk zakcentje verdienen. Ook leren ze er veel van: in de praktijk, door trainingen en cursussen.
Ben je tussen de 14 en 23 jaar en heb je belangstelling voor een zakgeld- of bijbaan bij Thuis Op Straat? Neem dan contact op met TOS in jouw stad of gebied.
Hou er wel rekening mee dat de zakgeld- of bijbaan nooit je schoolprestaties in de weg mag staan. Spijbelen of slechte cijfers en werken bij Thuis Op Straat gaan niet samen.