TOS-nieuws | nr. 12
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is in Rotterdam actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord.
TOS organiseert activiteiten, geeft aandacht en spreekt de jeugd aan. Zo werkt TOS aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten.

Lees verder
Rotterdamse Sporticonen

Thuis Op Straat neemt met kinderen uit verschillende wijken deel aan activiteiten van de Rotterdamse Sporticonen. Deze stichting eert de Rotterdamse sporthelden door onder hun naam en met hun medewerking gratis jeugdsportevenementen te organiseren, zoals de Joost Luiten Classic (golf), Raemon Sluiter Open (tennis), Robert Doornbos Grandprix (autoracen), Deborah Gravenstijn Classic (Judo) en Fatima Moreiro de Melo Cup (hockey).
klik op 'lees verder' voor de website.

Lees verder
TOS-Delfshaven

Marcel de Jong is per 1 januari 2020 de opvolger van Zsuzsanna Lajko als opper-TOS-baas van Delfshaven.

 
Nieuwsbrief online

Wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hieronder om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
MSV Delfshaven

Op 30 januari 2020 is de MSV Delfshaven formeel opgericht. Deze multisportvereniging is een initiatief van Hockeyclub Delfshaven, De Betrokken Spartaan en Thuis Op Straat. De MSV wil meer kinderen en jongeren in Delfshaven mogelijkheden bieden kennis te maken met verschillende sporten en actief mee te doen. klik op 'lees verder' voor de website.

Lees verder
Folder

Thuis Op Straat ontvangt regelmatig bezoekers uit andere gemeenten of verzorgt presentaties over TOS. Bij een verzoek om meer informatie verwezen we dan naar de website. Vanaf nu kunnen we ook een folder over TOS meegeven.
Klik hieronder om de pdf te bekijken.

Lees verder
Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden