TOS-nieuws | nr. 14
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is in Rotterdam actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord.
TOS organiseert activiteiten, geeft aandacht en spreekt de jeugd aan. Zo werkt TOS aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten.

Lees verder
JongerenBijdrageRegeling

JongerenBijdrageRegeling (JBR) is een fonds voor Rotterdamse jongeren van 12 tot en met 27 jaar. Zij kunnen een bijdrage van maximaal € 2.000,- aanvragen voor projecten en evenementen op het gebied van muziek, film, ontmoeten, bewustwording, sport, taal, theater, culturele uitwisseling en talentontwikkeling.

Lees verder
JBR op de radio

Op radiozender FunX is de komende weken een spotje over de JongerenBijdrageRegeling te horen.
(Klik op 'lees verder' om te beluisteren.)

Lees verder
 
Nieuwsbrief online

Wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hieronder om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
Blijven leren

De medewerkers van TOS blijven leren. In juni volgden de medewerkers, jongeren met een bijbaan en stagiairs van TOS Hillegersberg-Schiebroek een hockeyclinic van Thijs van Dam, speler van hockeyclub Rotterdam en het Nederlands elftal.
Alle medewerkers van TOS krijgen dit najaar een training in de methodiek Positive Behavior Support (PBS) en twee TOS-ers doen zelfs een opleiding tot borgingsspecialist PBS.

Lees verder
Vakantie!

We wensen iedereen een mooie vakantie.
Er is genoeg te doen deze zomer, bijvoorbeeld 'Wakker worden op Woudestein' op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli. Hieraan doen 24 kinderen uit Kralingen-Crooswijk en Noord mee. TOS organiseert dit samen met Excelsior4all voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar. In Charlois heeft TOS zes weken een zomerprogramma voor kinderen, tieners en jongeren. Delfshaven heeft zes weken Zomertour.
Ook in Centrum, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord organiseert TOS (alleen of samen met andere partijen) allerlei leuke vakantieactiviteiten. Dus, kom naar buiten, TOS is er ook! Zo hoeft straks niemand terug de klas in zonder vakantieherinnering.

Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden