TOS-nieuws | nr. 15
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is in Rotterdam actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord.
TOS organiseert activiteiten, geeft aandacht en spreekt de jeugd aan. Zo werkt TOS aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten.

Lees verder
Zomercampus010

TOS werkte in Charlois mee aan de Zomercampus010. Zes weken lang vonden er op de Sportplaza Zuiderpark allerlei leerzame en leuke activiteiten plaats, zoals freerunnen, korfbal, circus, drama, dans en djembé.

Lees verder
In en uit dienst

In dienst per 1 september 2020: Nihad Elghouch (Delfshaven).
Uit dienst per 1 augustus 2020: Yunus Akgun (Charlois), Zsuzsanna Lajko en Jersley Hernandez (Delfshaven);
per 1 september 2020: Wilson Mendes (Noord).

 
Nieuwsbrief online

Wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hieronder om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
Zomervakantie 2020

Deels anders dan anders vanwege de coronaregels, maar ook deze zomer organiseerde TOS zelfstandig of samen met partners (zoals de hoofdaannemer welzijn) weer heel veel activiteiten.
Het begon met 'Wakker worden op Woudestein' en eindigde met 'Slapen op een stoomschip'. Met tussendoor onder meer de KinderDoeDagen, groepsbezoeken aan Plaswijckpark, quarantaine studio on tour, huttendorp, back to school party, Tieners Actief, e-sports en veel waterfestijnen.
Niemand terug de klas in zonder vakantieherinnering!

Kinderrechtenfestival

Zaterdag 21 november 2020 organiseert TOS het Kinderrechtenfestival in Plaswijckpark, in samenwerking met Unicef, de gemeente Rotterdam en Sportbedrijf Rotterdam.
UPDATE 22.09.2020: Besloten is om het Kinderrechtenfestival 2020 NIET door te laten gaan. In de huidige situatie is het niet verantwoord om met zo veel kinderen en ouders samen te komen.

Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden