TOS-nieuws | nr. 9
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is in Rotterdam actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord.
TOS organiseert activiteiten, geeft aandacht en spreekt de jeugd aan. Zo werkt TOS aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten.

Lees verder
Wakker worden op Woudestein

Voor 20 jongens uit Schiebroek en 110-Morgen begon de zomervakantie met Wakker worden op Woudestein. Op uitnodiging van TOS gingen zij naar het stadion van Excelsior voor een uniek voetbalavontuur.

Lees verder
Organisatie

Paula van Hamburg heeft per juli afscheid genomen van de Raad van Toezicht.
Uit dienst per 17 juli 2019: Esther Herwijnen (Delfshaven).
In dienst per 1 september 2019: Yasin Dundar als medewerker Multi Sport Vereniging Delfshaven en Anass Aklyi, Cinderella de Jong,Tabitta Manusiwa en Salwa Ziani als medewerker tussenschoolse opvang (TSO).
Anass verzorgt de TSO op de Elisabethschool in Carnisse, Cinderella op de Wilhelminaschool in Oud-Charlois, Tabitta op basisschool de Akker in de Tarwewijk en Salwa op basisschool de Akkers in Vreewijk.

 
Nieuwsbrief online

Wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hieronder om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
Terugblik zomervakantie

Met het motto 'niemand terug de klas in zonder vakantieherinnering' organiseerde TOS in al haar gebieden speciale activiteiten. Er waren mooie evenementen in de eigen wijk, uitstapjes binnen Rotterdam (met gebruik van het Jeugdvakantiepaspoort) en zelfs een zeilkamp in Friesland.

Lees verder
Tussenschoolse opvang

Op verschillende Rotterdamse basisscholen verzorgt Thuis Op Straat de tussenschoolse opvang. Tussen de middag lunchen de kinderen op school en is er tijd om te spelen. TOS zorgt ervoor dat dit goed verloopt. De medewerkers besteden veel aandacht aan gedrag, hoe de kinderen met elkaar omgaan en sociaal-emotionele vaardigheden. En net zoals op de pleinen geldt hier: ‘aandacht, aanspreken en aanmoedigen door middel van activerend aanbod’.

Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden