TOS-nieuws | nr. 17
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is in Rotterdam actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord.
TOS organiseert activiteiten, geeft aandacht en spreekt de jeugd aan. Zo werkt TOS aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten.

Lees verder
Nieuwe TOS-directeur: Jan Markerink

Vanaf 1 februari 2021 vormt Jan Markerink samen met Peter Steenbergen de Raad van Bestuur van Thuis Op Straat. Jan: “De activiteiten van TOS dragen bij aan de ontwikkelingskansen van de jeugd in Rotterdam.”

Lees verder
Pole Soccer

Op 22 februari organiseert TOS samen met Excelsior4All een try-out toernooi Pole Soccer® in Schiebroek. Als dit spel aanslaat, organiseert TOS in de meivakantie zes gebiedstoernooien en op 26 juni 2021 het Rotterdams Kampioenschap Paaltjesvoetbal.
Benieuwd? Klik op 'lees verder' voor meer informatie en een filmpje van de praktijk.

Lees verder
In & uit dienst

Uit dienst per 31 december 2020: Nihad Elghouch (Delfshaven).
In dienst per 1 februari 2021: Jan Markerink (Directie/Raad van Bestuur TOS) en Lahcen Rahhali (Charlois).

 
Nieuwsbrief online

Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hieronder om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
TOS bestaat 25 jaar

Thuis Op Straat ging op woensdag 26 juni 1996 van start in de Rotterdamse wijken Hillesluis en het Nieuwe Westen. Op zaterdag 26 juni 2021 vieren we met sportieve en feestelijke activiteiten het 25-jarig bestaan van TOS.

Lees verder
Wintergames Sportplaza

Van 21 t/m 30 december 2020 had TOS op de Sportplaza Zuiderpark een winterprogramma met onder meer freerunning, lasergamen en schaatsen. In totaal genoten zo'n 750 kinderen t/m 17 jaar van de activiteiten.
Klik op 'lees verder' om het filmpje te bekijken.

Lees verder
TOS helpt bij noodopvang

Tijdens de schoolsluiting helpt Thuis Op Straat bij de noodopvang. Op verzoek van basisscholen in Charlois, Delfshaven en Hillegersberg-Schiebroek blijft TOS de tussenschoolse opvang verzorgen, maar nu uitsluitend voor de kinderen die gebruik maken van de noodopvang, onder meer omdat hun ouders een cruciaal beroep hebben.

Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden